Southern Cross in Heemstede

In juni waren er een boel wandelingen door het land, in totaal 13 WijnSpijs Wandelingen met meer dan 60 deelnemende toprestaurants. Ook Heemstede was weer aan de beurt en dat was een hele fijne, kunnen we wel zeggen. Zowel de nummer 1 als de nummer 2 van deze maand stonden hun mannetje. Southern Cross ging er weer met de eerste plek vandoor, vorig jaar nog op de vierde plek van onze Beste WijnSpijs Restaurants Van Het Jaar!

Ook in 2017 won Southern Cross de titel beste restaurant van juni.. Lees hier meer!

Down Under in Heemstede

Peter en Natasja¬†Edwards brengen de keuken van ‘Down Under’ naar Nederland. Peter is een geboren in Sydney en kwam voor de liefde naar Nederland. In 2002 openden hij en Natasja Southern Cross. Op de wijn-, en menukaart vind je het lekkerste wat Australi√ę te bieden heeft. In een rustig en verzorgd interieur krijgen de wijn en spijs de hoofdrol. Verwacht knallende smaken en kleuren, prachtige opgemaakte borden en spot on wijnspijs combinaties van perfect getrainde bediening.

Dit hoge niveau is ook bij de WijnSpijs Wandelaars niet onopgemerkt gebleven. Op 24 juni 2018 serveerde Natasja en haar team ‘Crisp fried soft shell crab on a carrot and ginger compote, pickled baby corn, soft curry emulsion and a passionfruit dressing’ met een glas Viognier/Marsanne

Southern Cross
Zandvoortselaan 24
Heemstede