Tijdens het Surprise Dinner krijg je leuke nieuwe gasten in de zaak en krijg je nog normaal betaald ook. Hoe chill!
Je krijgt de kans om leuke nieuwe gasten jouw zaak te laten zien. Grijp die dus met beide handen aan! Je wilt van deze gasten graag je vaste gasten maken, toch?

Top 5 grootste fouten die je kan maken

1. Niet weten dat de gasten komen

Nog altijd gebeurt het dat restaurants niet weten dat er gasten voor het Surprise Dinner komen. Echt NOT DONE. Zorg ervoor dat je van tevoren de gastenlijst van het Surprise Dinner bekijkt. Dat kan zowel in het Restaurant Dashboard als in de WijnSpijs Restaurant App.

2. Porties te klein

Je serveert een 3 gangen menu. Zorg ervoor dat de porties kloppen. Serveer eventueel een broodje vooraf of een garnituur bij het hoofdgerecht. We willen niet dat de gasten met honger naar huis gaan.

3. Gasten als tweederangs gasten behandelen

Het Surprise Dinner brengt op de doordeweekse dagen leuke en goede gasten naar je zaak. Behandel ze dus als speciale gasten! De gasten willen je graag leren kennen en betalen er ook voor om nieuwe leuke restaurants te ontdekken.

4. Alle gasten aan 1 tafel zetten

Veel gasten vinden het niet prettig om met vreemde mensen aan tafel te zitten. Probeer de gasten zo veel mogelijk in hun eigen gezelschap te laten zitten. Van tevoren krijg je de gastenlijst waarop je kan inspelen.

5. Niet inspelen op de beleving

Het Surprise Dinner is een leuk concept met het verrassing element en de verschillende restaurants op 1 avond. Maak het voor de gasten zo speciaal mogelijk en speel in op de beleving! Dan komen ze juist terug naar je restaurant!