Menu & Tijdschema

De gasten gaan tijdens het Surprise Dinner langs drie verschillende restaurants. Het is dus erg belangrijk om te zorgen dat alles soepel loopt. Daar worden je collega-restaurants én gasten blij van!

Menu

In principe mogen jullie zelf bepalen wat je serveert tijdens het Surprise Dinner. Om een goede vis/vlees verdeling te hebben willen we vragen of jullie het volgende aan willen houden:

  • Voorgerecht: Vis + witte wijn
  • Hoofdgerecht: Vlees + rode wijn
  • Nagerecht: Zoet + dessertwijn

Tijdschema

Wij communiceren aan zowel de gasten als de andere restaurants het volgende tijdschema:

  • 19.00:  Aanvang gasten + voorgerecht
  • 19.45:  Geef de envelop voor het volgende restaurant. Gasten wandelen door naar de volgende locatie.
  • 20.00:  Aanvang volgende groep gasten en hoofdgerecht.
  • 21.00:  Geef de envelop aan de gasten. De gasten wandelen weer door.
  • 21.15:  Aanvang laatste groep gasten en dessert.