5 tips voor een topavond!

Heel simpel: doen waar je goed in bent. Gasten verwennen met culinaire hoogstandjes. In principe serveer je een driegangenmenu. Alleen serveer je het menu niet aan 1 gast, maar aan 3 verschillende gasten!

De drankjes worden, door de gast, op de avond zelf bij jou afgerekend.

1. Vertel!

Gasten willen je graag leren kennen. Vertel dus wat over je zaak. En over je mooie gerecht natuurlijk..

2. Allergieën

In het Uitgebreid Overzicht in je restaurant Dashboard kan je precies zien welke allergieën jij per gang krijgt. Ook op de gastenlijst vind je de allergieën terug.

3. Tickets

Gasten hebben een ticket op hun telefoon. Deze scan jij met de WijnSpijs Restaurant App. Handig! De app houdt precies bij welke gasten al zijn geweest en wie je nog kunt verwacht. De gastenlijst en allergieën staan ook in de app.

4. Koffie?

Serve up! Veel gasten willen nog even natafelen onder het genot van een kop koffie.

5. Have fun!

Spreekt voor zich toch?