Meedoen met zo’n Culinaire Wandeling is leuk. Erg leuk. Al zeggen we het zelf. Maar we doen ons best om je nog meer te bieden. Zo gratis of goedkoop mogelijk, met een zo groot mogelijk bereik onder een zo relevant mogelijk publiek. Niet de kortingszoekers die op de veilingsites afkomen, maar mensen die graag leuk en lekker uit eten gaan.

En die kennen we! Ons bereik onder deze doelgroep is op moment van schrijven zo’n 100.000 mensen per week. Jij mag er gebruik van maken. Graag zelfs! Hieronder de zeven manieren waarop dat kan:


1: Facebook evenement

Voor iedere Culinaire Wandeling maken wij een Facebook event aan. Daarna proberen we hier zoveel mogelijk mensen uit jouw stad zich hierop te laten inschrijven (vaak betalen we daar dik voor). Ieder Facebook event heeft een tabblad ‘Discussie’. Hier kun je met je eigen Facebook pagina berichten, foto’s of filmpjes plaatsen.

Facebook WijnSpijs

Ik ga iets tofs laten zien aan die Facebookmensen van jullie

Trouwens: als de wandeling voorbij is, kun je hier nog steeds in blijven plaatsen. Misschien heb je wel een toffe aanbieding voor de wandelaars?


2: Commissie over kaartverkoop

Jouw gasten vinden het natuurlijk ook hartstikke leuk om mee te doen met de Culinaire Wandeling. En aangezien jij in de business ‘gasten blij maken’ zit, waarom zou je ze niet vol trots vertellen dat je ook meedoet met de Culinaire Wandeling? En als ze dan kaarten kopen dankzij die inspanningen, waarom zou je er dan geen geld voor krijgen?

Dat kan. Met ons ‘affiliateprogramma’. Klik hiernaast op de handleiding ‘Affiliate‘ voor meer info, of:

Ik verkoop die kaarten met gemak


3: Stuur ons je persbericht

Zoals gezegd: we bereiken meer dan 100.000 mensen per week. En we vertellen ze graag over jouw unieke evenement, nieuwe restaurant of ander groot nieuws. Persberichten sturen = gratis.  Je kunt ze kwijt bij Laura. Zij is verantwoordelijk voor WijnSpijs Magazine. We beloven niks: niet alles kan worden gepubliceerd. Maar het is het proberen waard!

Ik heb wat leuks te vertellen


4: Laat ons op je FB of Insta adverteren

Klinkt enger dan het is. Je kunt ons super simpel de rol ‘Advertiser’ geven. Wij plaatsen dan een bericht op je Facebook/Instagram, en gaan die sponsoren, monitoren en weer uitzetten als het klaar is. Je hoeft dus niks te doen, behalve je nieuwe likes tellen ;).

Doncurado goes viral

Je komt hiervoor alleen in aanmerking als je Facebookpagina meer dan 1000 likes heeft of als je meer dan 500 volgers op Instagram hebt.

Ik wil lekker veel gedoe op m’n FB


5: Raamsticker

Stel, je loopt over straat in een stad waar je de restaurants niet zo goed kent. Je loopt langs een mooie zaak, en ziet het WijnSpijs logo op het raam geplakt. Wat is het eerste dat je dan denkt? Het meest gegeven antwoord op deze vraag is “Daar kun je vast lekker eten!”. Mooi. Precies wat we willen :).

Daarom krijgen alle restaurants die meedoen met de wandeling de WijnSpijs Raamsticker. Want er zijn duizenden Nederlanders die dat zullen denken als ze bij je langs lopen. Heb je ‘m nog niet?

Ik heb geen sticker 🙁