First things first: om je te kunnen betalen hebben we je betaalgegevens nodig. Dit moet je in je Dashboard invullen. Hoe dat werkt lees je hier.

Klik hier om gelijk in te loggen en betaalgegevens in te vullen

Als WijnSpijs Restaurant krijg je regelmatig geld overgemaakt. Dit kan de vergoeding per bezoeker zijn van de WijnSpijs of BierSpijs Wandeling, maar ook de betaling van de Walking Dinner (WD) reserveringen. Dat gaat eigenlijk altijd hetzelfde:

  1. De avond van de wandeling of WD zet administratie-eindbaas (en 1 van de directeuren) Gerard de betalingen klaar in het systeem.
  2. De dag na de wandeling of WD gaat het geld van onze rekening af en is het onderweg naar jou. Het verschilt per bank wanneer het precies op jouw rekening staat; wij hebben ING.
  3. Samen met de betaling krijg je een betaaloverzicht. Dit is een soort creditnota.
  4. Je hoeft ons dus niet te factureren!
  5. Het aantal gasten van de Wandeling dat we vergoeden is gelijk aan het aantal dat je vrijdagavond in je dashboard ziet. (Lees ook de Dashboard Handleiding!)
  6. De Walking Dinners zijn helaas (nog) niet zichtbaar in je dashboard.
  7. Op het betaaloverzicht staat geen BTW. Deze mag je zelf uitsplitsen, omdat wij niet weten hoeveel je drank en food inkoop is geweest.

Als je specifieke vragen over de BTW of andere administratieve vragen hebt, kun je het beste een mailtje naar gerard@wijnspijs.nl sturen.