Iedereen krijgt het steeds drukker. Wat super fijn is als je een restaurant hebt natuurlijk! Daardoor merken wij dat jullie (als restaurateurs) steeds verder van te voren willen plannen. En om op jullie wensen in te spelen, presenteren wij iets nieuws… De voorverkoop!

De voorwattes?

Normaal gesproken zetten wij een evenement pas in de verkoop als de set restaurants compleet is. Met voorverkoop zijn nog niet alle restaurants bekend, maar kunnen gasten wel alvast een kaartje kopen. Net als met festivals maken wij de “line-up” -a.k.a. jullie dus- pas later bekend. Op die manier kunnen jullie de Wandelingen al ver van te voren in de agenda zetten!

Zijn er nog meer voordelen? 

Jazeker. Op deze manier kunnen gasten gemakkelijk hun agenda’s naast elkaar leggen en dus eerder een Wandeling bestellen. Oftewel: de kaartverkoop begint een stuk eerder. Hierdoor heeft de marketing afdeling van WijnSpijs meer tijd voor de promotie van de Wandeling. Zo kunnen meer mensen jouw wijn-spijs combinatie proeven tijdens de WijnSpijs Wandeling!

Wat betekent dit voor jou?

Zodra wij willen beginnen met de voorverkoop sturen wij je een mailtje met een datum voorstel. Mocht je niet kunnen op die datum, laat het ons dan zo snel mogelijk weten! Zodra de Wandeling in de voorverkoop staat is het lastig om de datum te wijzigen. Alle restaurants die zich hebben aangemeld voor de Wandeling komen gelijk in de line-up bij het event te staan.

En dan?

Naast dat wij gelijk beginnen met de marketing en promotie gaan we ook opzoek naar de leukste restaurants die jouw set compleet maken.  Heb jij nog tips voor restaurants? Laat het ons weten!
Zodra de set compleet is zullen we je een mail sturen.

Dus….

  • Eerder starten met de kaartverkoop en promotie.
  • Zodat nog meer mensen jouw wijnspijs combinatie kunnen proeven!