Hoeveel gasten kan je verwachten?

Het Surprise Dinner is bedoeld om wat extra gasten doordeweeks naar restaurants te trekken. We verkopen per event maximaal 30 kaarten. Dit aantal kan natuurlijk weleens verschillen.

Hoe werkt het?

We verkopen maximaal 30 kaarten. Dit betekent dat je per gang maximaal 10 gasten hebt. De gasten rouleren door. Zo heb jij iedere gang een andere groep gasten.

Aantal gasten

In jouw persoonlijke Restaurant Dashboard kan jij precies zien hoeveel kaarten er zijn verkocht.

Aan de linkerkant zie je alle evenementen waar aan je meedoet. Klik op de goede datum en dan zie je alle informatie over het Surprise Dinner. Bij Algemene Info zie je het de totale aantal verkochte kaarten en de datum.

Gastenlijst

De gastenlijst vind je daaronder bij: Ronde Overzicht. Per gang zie je de namen van de gasten, aantal personen en de eventuele allergieën. De gastenlijst kan je zelf uit printen.  24 uur voor het Surprise Dinner sluit de verkoop en is de gastenlijst definitief.

Waar kan ik rekening mee houden?

In het Ronde overzicht kan je zelf bijhouden hoeveel gasten er komen. Wij adviseren om een week van tevoren een inspectie te doen zodat je ongeveer weet hoeveel gasten er komen. Op de dag van het Surprise Dinner kan je zelf de gastenlijst uitprinten en gebruiken.