Stap voor stap lopen we met je het dashboard door.
Het is best een lange tekst, we hebben wat shortcuts voor je gemaakt:

  1. Inloggen
  2. Algemene informatie
  3. Administratieve info (IBAN!)
  4. Evenementen
  5. Ronde overzicht
  6. Dieetwensen

Stap 1: Inloggen

Inloggen doe je hier. Ben je je wachtwoord vergeten? Gebruik je algemene mailadres om het te resetten. Lukt het allemaal niet? Stuur een mailtje naar info@wijnspijs.nl. Je krijgt binnen 24 uur antwoord van één van ons.


Stap 2: Algemene informatie controleren en aanvullen

Links vind je het menu. Onder algemeen vind je alle gegevens welke wij van jouw restaurant hebben. Vul dit aan zodat de website bezoekers alles wat zij willen weten kunnen vinden. Dit leid tot meer reserveringen!

Let op je openingstijden! Deze tijden worden ook gebruikt voor het WijnSpijs Walking Dinner! Als je dagen als gesloten aanvinkt, krijg je dus géén reserveringen!


Stap 3: IBAN & BTW nummer

Klik op Administratie in het menu en vul hier de gegevens van de contactpersoon in. Daarnaast moet je hier je IBAN en BTW nummer invullen. Vul dit gelijk in en controleer het goed! Dit zijn de gegevens die we gebruiken om geld op jouw rekening over te maken! Als deze informatie niet klopt, moet je wachten op je centen…

Lees hier meer over ons betaalbeleid.


Stap 4: Evenementen

Daarom zit je hier eigenlijk toch?

Klik links op het evenement waar je aan meedoet. Hier vind je alle informatie over de aankomende Surprise Dinners. Hoeveel kaarten, allergieën etc. Het scherm is verdeeld in 4 onderdelen:

  1. Algemene info: hoeveel kaarten zijn er verkocht en wanneer is die wandeling eigenlijk?
  2. Dieetwensen: alle dieetwensen van de gasten op een rijtje
  3. Ronde overzicht: Hier zie je hoeveel gasten er per gang komen
  4. Printen: Mocht je het liever op papier willen, kun je hier klikken voor een printversie

Kijk hieronder voor een uitgebreide uitleg per stap.


Stap 5: Ronde Overzicht

Als je op de knop ‘Uitgebreid Overzicht’ klikt (nummertje 3 hierboven), krijg je een schema. In dat schema staan alle bestellingen voor het Surprise Dinner. Iedere ronde geeft een gang weer. Ronde 1 is het voorgerecht. Ronde 2 het hoofd en ronde 3 het nagerecht. Hier kan je dus precies zien hoeveel gasten er per gang komen.

Het fijnst is als je de gasten in hun eigen gezelschap kan laten dineren.

LET OP: Dit ronde overzicht is een voorbeeld en dus NIET wat jij kunt verwachten tijdens jouw Surprise Dinners. Je eigen dashboard vind je door hier in te loggen.

Stap 6: Dieetwensen

De gasten geven tijdens het bestellen van hun Dinner aan of en welke allergieën ze hebben. Deze informatie komt real-time in jullie overzicht, zie vakje nummer 2 in stap 2 hierboven. Onze ervaring is dat deze informatie altijd behoorlijk nauwkeurig overeenkomt met de werkelijkheid.

Dat was het!

Log gelijk in op WijnSpijs.nl